S’estrena la pàgina web ciutat gegantera 2011.

13 12 2010

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 13 desembre 2010)

La Colla Gegantera i Grallera de la Seu d’Urgell ha estrenat la mitjanit d’aquest dissabte, 11 de desembre, la pàgina web de Ciutat Gegantera (www.ciutatgegantera2011.com). Aquest espai a Internet permet consultar tota la informació relacionada amb la celebració, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 d’abril de l’any que ve a la capital urgellenca.

El col.lectiu, que treballa conjuntament amb l’Ajuntament de la Seu, fa en la web una crida al voluntariat. A més a més, ofereix la possibilitat d’inscriure’s a l’esdeveniment geganter a totes les colles geganteres, gralleres, de gegantons i capgrossos de tot Catalunya.

L’organització, que també és present al facebook i ha té obert un fòrum, avança en un apartat els actes previstos per a la festivitat i explica el seguit d’activitats de caire cultural, lúdico-festiu o bé promocional que es duran a terme durant els pròxims mesos. Així mateix, la plana web inclou la consulta de plànols, notícies, vídeos o l’allotjament i la restauració de la zona, entre d’altres.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: