Han estat aprovats el P.O.U.M. de Castellbò-Montferrer i Coll de Nargó

13 12 2010

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 10 desembre 2010)

La comissió territorial d’Urbanisme de Lleida ha aprovat el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Montferrer i Castellbò. El planejament entrarà en vigor un cop l’Ajuntament elabori un text refós amb les prescripcions ordenades pel Govern.

El document preveu els eixos urbanístics que s’aplicaran al municipi fins al 2029. Per exemple, el POUM reserva sòl per a la construcció de 784 habitatges, que se sumaran als 2.000 ja existents en el conjunt dels 25 nuclis.

El planejament contempla, entre d’altres qüestions, la prohibició de construir a Castellbò, ja que es considera que les zones lliures són inundables, a més de la limitació amb la urbanització del Balcó del Pirineu.

La comissió també ha aprovat, en aquest cas de manera definitiva, el POUM de Coll de Nargó. El Govern ha acceptat finalment el nou text refós.

 

NOTA DEL BLOG: hem de tenir en compte que en aquests plans d’ordenació, fins ara inexistents, també hi ha inclòs un catàleg de tot el patrimoni arquitectònic i arqueològic de cada municipi.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: