Ramón Argilés exposa la seva visió d’alguns pobles de l’Alt Urgell.

26 10 2010

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 26 octubre 2010)

Fins aquest dissabte (30 d’octubre) es pot veure al Consell Comarcal de l’Alt Urgell una exposició d’imatges de pobles de l’Alt Urgell, a càrrec de Ramon Argilés. L’artista presenta una selecció d’aiguades en les quals reflecteix la seva visió de diversos nuclis de la comarca, alguns d’ells ja desapareguts.

D’entre els pobles que podem reconèixer a l’exposició, Argilés en destaca Vilanova de Banat, el Pla de Sant Tirs, Castellnou de Bassella, Cornellana i la Clua. L’autor creu que aquests i d’altres racons de la comarca tenen un gran interès per la història i les vivències humanes que acumulen al llarg dels segles.

Les aiguades d’Argilés estan marcades pels tons marronosos, que evoquen tant la terra com les fotografies antigues. En les pintures hi abunden elements identificatius d’aquests pobles com són cases, eres, pallers, campanars, places i carrers.

Ramon Argilés és llicenciat en Belles Arts i al llarg de la seva vida ha treballat en diferents àmbits de recerca en aquest terreny. L’exposició es pot veure al Consell Comarcal a els matins, de 9 a 2.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: