Arséguel, La Vansa i Martinet inclosos en el programa “Viure al poble”.

13 10 2010

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 6 octubre 2010)

Arsèguel, la Vansa i Fórnols i Montellà i Martinet figuren entre els 28 municipis que rebran ajuts per la nova convocatòria del programa Viure al poble, que vol crear incentius per mantenir la població en nuclis petits. El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, signarà aquest divendres a Barcelona els convenis per impulsar els projectes seleccionats.

Viure al Poble és un programa finançat per Governació a través del Fons Europeu Feder, per a la realització de grans projectes en municipis de menys de 2.000 habitants. L’objectiu és revitalitzar el patrimoni cultural i natural i potenciar les infraestructures turístiques i econòmiques.

A més d’aquests tres municipis de l’Alt Urgell i Cerdanya, el nou programa ha escollit els ajuntaments d’Agullana (Alt Empordà), Argelaguer (Garrotxa), Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà), Avinyonet del Penedès, Barberà de la Conca, Castellolí (Anoia), Cornudella de Montsant (Priorat), el Far d’Empordà, Foradada (Noguera), Ivars d’Urgell, Jorba (Anoia), Margalef (Priorat), Palol de Revardit (Pla de l’Estany), Rajadell (Bages), Rasquera (Ribera d’Ebre), Sanaüja (Segarra), Sant Feliu Sasserra (Bages), Talamanca (Bages), la Tallada d’Empordà (Baix Empordà), Tivissa (Ribera d’Ebre), Torrelavit (Alt Penedès), Vallbona de les Monges (Urgell), Viladrau (Osona), Vilamaniscle (Alt Empordà) i Vila-rodona (Alt Camp).

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: