Jornades de Patrimoni a Cerdanya.

28 09 2010

Tot i que amb retard, ens ha semblat interessant publicar aquesta informació; perquè no ens desanimem, de coses, al Pirineu, se’n fan!

NOTÍCIA DE PREMSA, (Font; Ràdio Seu, 23 setembre 2010)

Coincidint amb les Jornades del Patrimoni de Catalunya, el Grup de Recerca de Cerdanya ha organitzat per segon any consecutiu un seguit d’actes per al cap de setmana.

Dissabte 25 de setembre, a les 10 hores, des de la plaça de l’Estació de Puigcerdà, se sortirà a veure alguns dels monuments megalítics de la comarca. Concretament el menhir d’Eina, el dolmen de Brangolí i, si el temps ho permet, la pedra dreta de Llívia o el menhir d’Isòvol. Cal dur vehicle propi. La sortida és gratuïta i oberta a tothom. L’organització demana que els assistents siguin puntuals.

També dissabte, a les 18.00 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà, s’organitzarà la conferència: “L’espoli patrimonial a la Cerdanya”, a càrrec de Jordi Campillo, especialista en el tema.

Per últim, diumenge 26 d’octubre, a les 10 del matí, des de la plaça de l’Estació de Puigcerdà, se sortirà a veure les principals esglésies romàniques de la Cerdanya, concretament les de Llo, Hix, Guils, Saga i Olopte. Cal dur vehicle propi. La sortida és gratuïta i oberta a tothom. També es demana puntualitat.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: