10è cap de setmana ibèric

22 09 2010

(Font: web del Museu d’Arqueologia de Catalunya)

El Cap de setmana del 2-3 d’octubre se cel.lebrarà el 10è cap de setmana ibèric als jaciments ibèrics de Catalunya gestionats pel Museu d’Arqueologia de Catalunya. Seguidament us n’he inclòs la seva introducció i us deixo l’enllaç de la seva pàgina des d’on podeu descarregar-vos les bases del concurs fotogràfic i el tríptic de les activitats que es realitzaran arreu de Catalunya.

.

.

El Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers pretén atansar la cultura ibèrica als visitants a través d’activitats pròpies de la vida quotidiana dels ibers que es podran experimentar de forma directa.

Cada any es selecciona un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen tot un seguit d’activitats. Enguany celebrem 10 anys i us volem explicar què va passar amb els ibers quan van arribar els romans, la fi del món ibèric i la romanització.

Preneu nota i reserveu-vos els dies 2 i 3 d’octubre pels ibers! Durant tot el cap de setmana podràs conèixer i experimentar qui eren i com vivien els ibers a través de nombroses activitats pensades per a totes les edats.

A més, us animem a tots i totes a que ens féu partíceps de les vostres experiències durant el Cap de Setmana Ibèric i pengeu les vostres fotografies a la galeria d’imatges que hi tenim al Flickr. Entre les imatges que envieu i els vostres comentaris escollirem les més originals i rebreu un munt de premis! L’acte d’entrega de premis serà el 20 d’octubre al Palau Moja de Barcelona.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: