Exposats els plànols del Pla de Millora del Casc Històric de la Seu.

7 09 2010

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 7 setembre 2010)

Els ciutadans de la Seu d’Urgell poden consultar durant tot el mes de setembre els plànols que s’han elaborat en la diagnosi prèvia i els criteris d’ordenació del Pla de millora urbana del centre històric de la ciutat. L’avanç de planejament es troba situat a la segona planta de l’Ajuntament urgellenc -just a l’espai que hi ha davant la sala d’actes- i es pot consultar en horari d’atenció ciutadana.

El Pla de millora urbana del centre històric de la Seu, actualment en exposició pública, té com a objectiu determinar les actuacions i projectes que cal emprendre per a la millora del barri. Així mateix, vol marcar les prioritats a l’hora de desenvolupar els eixos principals d’intervenció.

El Pla de millora del centre històric l’està redactant l’equip d’arquitectes Jornet Llop Pastor SLP. El gabinet ja va presentar el document urbanístic públicament el passat mes de juliol.

La proposta del Pla de Millora Urbana del centre històric es concreta en 5 grans eixos estructuradors que contenen els diferents camps d’actuació, com són l’espai públic, l’accessibilitat i la mobilitat i l’habitabilitat.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: