La TrinxatBTT promou nous recorreguts en bicicleta per l’Alt Urgell.

13 08 2010

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 11 agost 2010)

Recórrer en bicicleta de muntanya les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya té un nou encant gràcies a la ruta TrixatBtt que possibilita un nou turismo autoguiat en bicicleta a l’estil dels “Pedals de Foc”. Un recorregut circular i exigent esportivament de 295 km i un desnivell positiu de 7.500m que permet descubrir en diverses etapes l’entorn de les altres valls del Segre.

Fotografia relacionada amb la imatge El ciclista Marc Trayter ha recorregut la ruta.

El recorregut crea un nexe d’unió entre ambdós comarques, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i el Parc de l’Alt Pirineu, a més de recorrer les pistes de la gran majoria de les estacions d’Esquí Nòrdic i que permeten el ciclar per sobre dels 2.000 metres d’alçada.

En el poc temps de la seva presentació ha tingut entre altres bikers dos visitants destacats: el Sergi Fernandez, periodista i reporter de la revista SoloBici i el programa Temps d’Aventura, que ha fet la TrinxatBtt per tal d’escriure’n un article i publicar un reportatge en la revista d’aquest mes d’agost ( www.conunparderuedas.com) i el Marc Trayter, actual Campió de Catalunya i líder de l’Open d’Espanya de la PowerBar Maratón Btt, que ha vingut a entrenar i preparar-se per la seva participación al Campionat del Món de Btt de San Wendel, a Alemanya.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: